Bedrukking

Transferdruk

Het bedrukken middels transfers is een proces waarbij een ontwerp vooraf helemaal gereed gemaakt en daarna door middel van hitte op kleding aangebracht wordt. Bedrijfskledingcentrale.nl werkt veel met transfers en heeft eigen transferpersen om deze aan te brengen.
In principe kan elk logo bedrukt worden op uw bedrijfskleding!

Voordelen

Transfers zijn ideaal voor kostenbesparing op uw voorraad,
U hoeft geen grote hoeveelheden bedrukte bedrijfskleding op de plank te leggen bij uw leverancier, en U kunt een aantal transfers bestellen en geeft die in beheer aan Bedrijfskledingcentrale.nl.

Bedrukking

Vinyldruk

Het bedrukken middels vinyl is een mooie en haarscherpe bedrukking. Deze wordt uitgesneden. Daarna wordt het uitgesneden bedrukking op de kleding met een transferpers aangebracht.

Voordelen

Vinyl bedrukking worden per stuk uitgesneden.
Geen bedrukkingen op voorraad.

Nadelen

Kan geen hoge temperaturen verdragen met wassen en strijken.
Te kleine teksten of logo’s kunnen niet gemaakt worden.

Bedrukking

Inktdruk

Het bedrukken middels zeefdruk is niet zo scherp als vinyldruk. Maar voor grote aantallen tegelijk is dit de goedkoopste mogelijkheid om kleding te bedrukken.

Voordelen

Grote aantallen zijn relatief goedkoop.

Nadelen

Kan geen hoge temperaturen verdragen met wassen en strijken.

Bedrukking

Borduren

Bedrijfskleding is één van de vele visitekaartjes van uw bedrijf. Een logo op deze kleding maakt uw kleding herkenbaar en is tevens een goed reclamemiddel. Door uw logo op uw bedrijfskleding te borduren, geeft u een professionele uitstraling aan uw bedrijfskleding.
De kwaliteit van borduren is onovertroffen en geeft daarbij een exclusieve uitstraling.
Aan de hand van de gewenste borduring, de afmetingen en het aantal, kunnen wij u snel een prijsaanbieding doen. Dit doen wij aan de hand van een door u opgestuurd digitaal bestand. Wij maken hier een borduurkaart van. Bedrijfskledingcentrale.nl borduurt niet alleen logo’s op kleding. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw naam op uw bedrijfskleding, handdoeken, caps etc. te borduren.

Voordelen

Uw medewerkers lopen er verzorgd bij met uw bedrijfsnaam op hun kleding,
Borduren geeft uw bedrijfskleding een professionele en exclusieve uitstraling,
Het kan worden toegepast op de meest uiteenlopende textielsoorten, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt,
Het is duurzamer, kleurvast, slijtvast en wasbestendiger dan een bedrukking. Hierdoor heeft u langer profijt van uw kleding.

Nadelen

Kleine teksten en details kunnen meestal niet geborduurd worden.